20 000 euro voor vijf sociale projecten op ‘Social Charity Event’ van Kiwanis Destelbergen

DESTELBERGEN- Vijf sociale doelen, opvangtehuis Luein uit Lochristi, MPI Ten Dries uit Landegem, de Drugspreventiedienst van politiezone Rhode & Schelde, Stichting Solidariteit voor het Gezin en de Kinderrevalidatie van UZ Gent, mochten gisteravond een cheque van 20 000 euro verdelen op het ‘Social Charity Event’ van Kiwanis Destelbergen Reinaert.

Het Social Charity Event van Kiwanis-afdeling van Destelbergen vond donderdagavond plaats in stadsbrouwerij Gruut op de Gentse Huidevettershoek.

Vijf vertegenwoordigers kwamen de respectieve projecten voorstellen en onderstreepten het belang van de financiële injectie door de serviceclub. Nadien werd de cheque van 20 000 euro overhandigd uit handen van voorzitter Luc Staes en André De Schoenmaeker, director sociale commissie. De muzikale omkadering was voor Wim Claeys, die met Gentse liedjes de avond inzette.

Vrijdag 06 december 2013

Link naar het artikel van Het Nieuwsblad