Annual activities Premiere 2012 groot succes

Kiwanis Destelbergen Reinaert stelde zijn jaarprogramma voor tijdens de Annual Activities Premiere 2012 in het Marriott Hotel in Gent.

De avond was een groot succes. Meer dan 70 genodigden zakten af naar het Marriott Hotel in Gent om tijdens de Annual Activities Premiere 2012 kennis te maken met de afgelopen activiteiten, sociale projecten en nieuwe evenementen van Kiwanis Destelbergen Reinaert.

Kiwanis Destelbergen Reinaert pakt in januari uit met een nieuwjaarsconcert, een voordracht van Dirk Frimout in maart, een boksgala in mei, een Gentse Feesten formule in juni en de jaarlijkse kerststand in december. Er zijn ook plannen om een concert te organiseren met Make A Wish.

Kiwanis Destelbergen Reinaert voert momenteel een vind-ik-leuk-actie op Facebook. Per nieuwe fan op de Facebookpagina van Kiwanis Destelbergen Reinaert, levert één euro op voor Kinderrevalidatiecentrum UZ Gent. Je kan de pagina vinden op www.facebook.com/kiwanisdestelbergen.