Close

Not a member yet? Register now and get started.

lock and key

Sign in to your account.

Account Login

Forgot your password?

Beleef de avant-première van Festivaria: ‘Wizard of Oz’

Kiwanis Destelbergen nodigt u op 22 augustus 2013 graag uit op de avant-première van de ‘Wizard of Oz’, een openluchtvoorstelling van Festivaria op het Donkmeer in Berlare. Romantiek, dramatiek, spanning en spektakel zijn de vaste ingrediënten van de Festivaria-openluchtmusicals die om de 2 jaar het culturele hoogtepunt vormen van de Vlaamse zomer. De opbrengst van deze avond schenkt Kiwanis Destelbergen aan drugpreventie.

Fantasiefeest voor groot en klein

wizard of oz kiwanis destelbergen donkmeer berlareDeze zomer wijst Festivaria u graag mee de weg via “Yellow Brick Road” naar het Magische Land van Oz. Waar niets is wat het is en waar droom en realiteit verrassend in elkaar verweven zijn. De Wizard of Oz is een fantastische reis, maar achter elke hoek gluurt de boze heks die boze plannen smeed. Een kleurrijk, muzikaal spektakel vol betovering en emotie en een fantasiefeest voor groot en klein.

Het verhaal

Dorothy (Florence Van Laecke) woont bij haar oom (Luk Vernimmen) en tante (Milène Van der Aa) op een boerderij in Kansas, maar wanneer een gemene buurvrouw haar hondje Toto wilt meenemen, besluit ze te vluchten.

Marijn De Valck

Door een orkaan komt ze in een sprookjeswereld terecht, een wereld die wordt geregeerd door heksen (Livia Vernimmen) en een tovenaar (Marijn De Valck). Door haar komst doodt Dorothy per ongeluk een van de slechte heksen: de ‘Wicked Witch of the East’. Een daad waardoor ze zich de woede van de ‘Wicked Witch of the West’ op de hals haalt.

Spannende reis

In haar zoektocht naar een manier om thuis te komen, krijgt Dorothy hulp van Glinda, de goede ‘Witch of the North’. Zij stuurt Dorothy over ‘Yellow Brick Road’ naar de tovenaar van Oz, die haar kan helpen om een weg terug naar huis te vinden. Onderweg wordt ze vrienden met de vogelverschrikker, de blikken man en de leeuw. Met z’n vieren gaan ze op zoek naar de tovenaar en belanden ze in Emerald City.

Praktische informatie

De avant-première vindt plaats op donderdag 22 augustus 2013 om 21u00 op het Donkmeer in Berlare. Wil je de avant-première exclusief meemaken? Bestel dan nu je tickets online! De tickets zijn beschikbaar aan 40 euro per persoon.