Boksgala Content (backup)

Kiwanis Destelbergen presenteert: Boxing Dining and Dance

Kiwanis Destelbergen Reinaert organiseert op zaterdag 26 mei de tweede ‘Boxing, dining and dance’, in boksclub Golden Gloves aan de Wiedauwkaai 52 te Gent. Een uniek spektakel waarbij het publiek kennis maakt met de populairste duelsport ter wereld.

Niemand minder dan Freddy De Kerpel, bokskampioen en levende legende, legt tijdens het evenement alles uit over boksen wat u moet weten tijdens een geweldige avond.

Ook jij kan deel uitmaken van dit evenement. Schrijf je nu in en beleef boksen vanop de eerste rij. Nog niet overtuigd? Kom met ons mee en ontdek alle voordelen! Bekijk HIER de uitgebreide brochure. Overtuigd? SCHRIJF JE NU IN

Bekijk de promofilm!

Schrijf je nu in en beleef een onvergetelijke avond!

Méér dan een boksmatch

Geniet tijdens de rust van talrijke extra’s zoals het lingerie-exposé. Waag een gokje en maak kans op de prachtige hoofdprijs. Nog energie over? Dan kan u die kwijt tijdens de stevige afterparty op de Galvestonsite.

Word VIP!

Wilt u er bij zijn vanop de eerste rij? Schrijf u dan in voor de royale VIP-formule en beleef het boksgala in ware hollywoodstijl. Of zoals levende legende Don King zou zeggen: “Ga voor de kwaliteit van het spektakel, niet de lengte er van.”

U & Kiwanis: WIN – WIN!

Maak een unieke indruk

Onderstreep je maatschappelijke betrokkenheid via een uniek evenement, een ideale kans om indruk te maken op uw huidige én toekomstige klanten & partners!

Boks mee tegen onrecht

Alle opbrengsten gaan integraal naar “Stichting Solidariteit”, een stichting die kansarme kinderen de kans geeft om hun favoriete sport of cultuur te beleven.

Ga in de spotlight staan

Uw bedrijf in de spotlight tijdens het evenement? Schrijf u dan in op onze spotlight-aanbieding en krijg publicitaire zichtbaarheid op al onze communicatiedragers, zowel online als offline. Een Win-win situatie voor iedereen!

Stichting Solidariteit?

Sporten is gezond en kunst- en cultuurbeleving bevordert je betrokkenheid met de samenleving. Maar het is niet voor iedereen vanzelfsprekend om de stap naar de sportclub of muziek- of kunstacademie te zetten.

Zeker niet als het gaat over kinderen met een handicap of kinderen die sinds lang ziek zijn en voor wie een aangepaste sport- of cultuurbeleving moet gevonden worden.

En wat met kinderen uit arme gezinnen voor wie een eenvoudige uitrusting of het lidmaatschap van een club te duur is?

Stichting solidariteit wil niet dat kinderen achterblijven in onze maatschappij omdat ze het fysiek, sociaal of psychisch moeilijk hebben. Stichting Solidariteit helpt kinderen en hun gezin opdat ze zich niet langer uitgesloten zouden voelen.

Steun Stichting Solidariteit en kom naar het Kiwanis Destelbergen boksgala

Stap mee in het avontuur!

Knock-out pakket – € 950

• Je beleeft het boksen vanop de eerste rij met een exclusief avonddiner,
  • drank t.e.m het dessert, vip-parking en gratis vestiaire. Bovendien krijgt u een
  • incentive boksles voor 6 personen op de club.

Uppercut pakket – € 650

• Maak de hele boksbeleving mee, geniet van een walking dinner met
  • receptie voor 8 pers. U krijgt ook gratis parking, vestiaire en 2 flessen cava.

Spotlight – € 300

Geniet tal van voordelen en extra zichtbaarheid tijdens het evenement.

Plaats uw product of boodschap in de kijker. Door je eigen promo-stand op het

gala, promotie van je producten tussen de activiteiten en naamsvermelding

voor en tijdens de evenementen.

Tickets – € 35/pp

Beleef het boksgala met een lekker aperitief, hapjes en versnaperingen.

Pakket op maat

Voorstellen of ideeën om uw bedrijf extra in de kijker te zetten of uw klanten

te verwennen? We horen het graag!

Are you ready to rumble? Schrijf je dan nu in voor één van onze paketten!