Close

Not a member yet? Register now and get started.

lock and key

Sign in to your account.

Account Login

Forgot your password?

Bouchentouf en Reda demonstreren hun talent

Bouchentouf en Reda demonstreren hun talent

DESTELBERGEN/GENT – In de prachtige bokszaal van de Golden Gloves, in de oude Galveston-fabriek aan de Wiedauwkaai in Gent, was de eerste Boxing/Dining-avond georganiseerd door Kiwanis Reinaert Destelbergen een schot in de roos. Sportief zeker. Met zowel bij de amateurs als de elite hoogstaande kampen.

In die laatste categorie was er het zeer geslaagde profdebuut van Azzoui Reda uit de plaatselijke stal van Pierre Damien, die Wesley Hertoghe ondanks manmoedig verweer zes ronden lang boksles gaf.

Ook Omar Bouchentouf uit de stal Van Eesvelde demonstreerde z’n bokstalent tegen de zwoegende Kishmiryan en won ruimschoots en verdiend op punten de hoofdkamp van de avond. Gesmaakt door pakweg 300 aanwezigen, waaronder Jean-Pierre Junior Bauwens als eregast.

‘In mei doen we dit nog eens over’, aldus Kiwanis-voorzitter Xavier Vanhollebeke. ‘Dit was een geslaagde test. We willen met onze afdeling Destelbergen nieuwe wegen op om aan fundraising te doen en een daarvan moet de organisatie van een jaarlijks groot boksgala worden, waarop niet alleen onze leden, maar ook boksliefhebbers afkomen.’

De opvangcentra voor kinderen Steevliet (Melle) en Luein (Lochristi) kregen na afloop alvast elk een behoorlijke cheque van Kiwanis Destelbergen.

Uitslagen

Amateurs (3 x 2 min.)

Ayigah (Merksem) wop van Steen (Oostende)

Dolaev (Golden Gloves) wop van Bouerda (Mechelen)

Nazarian (Leuven) wop van Mputti (Luik)

Siddi (Zulte) wd blessure van Vucaj (Golden Gloves)

Thompson (Luik) wd opgave van Van der Taelen (Golden Gloves)

Steenhoud (Merksem) wop van Dakhklgov (Oostende)

Elite (6 x 3 min.)

Azzoui Reda wop van Wesley Hertoge

Omar Bouchentouf wop van Kishmiryan

Lees het originele artikel op http://www.nieuwsblad.be/Article/Detail.aspx?articleid=BLGHE_20111016_003

 


Schrijf Commentaar