Breng een bezoek aan Kiwanis Destelbergen op de kerstmarkt

Het is bijna zo ver. Binnenkort duiken er overal mooi versierde kerstbomen met kleurrijke slingers en glinsterende kerstballen op. Niet te vergeten de dansende kerstmannetjes en grappige sneeuwmannen. Rond deze tijd van het jaar organiseert Destelbergen zijn jaarlijkse kerstmarkt en uiteraard is Kiwanis Destelbergen ook van de partij.

In Dorp Destelbergen kunt u zoals gewoonlijk genieten van de gezellige kerstsfeer, amusante animatie en talrijke eet- en drankstandjes. Het is de ideale plek om inspiratie op te doen voor leuke cadeautjes, feestelijke decoratie en de mooiste feestideeën. Tussen de plaatselijke middenstanders en diverse verenigingen vindt u het sfeervolle standje terug van Kiwanis Destelbergen. Daar verwent de organisatie u met een ruim aanbod aan lekkere hapjes en allerlei warme en koude dranken.

Wat er uiteraard niet mag ontbreken op een kerstmarkt is vrolijke kerstmuziek. Deze zesde editie zorgen het koor Papillon en The Entertainers voor de muzikale intermezzo’s met hun engelengezang. Dat wordt genieten!

Als u dit niet wilt missen, bent u van harte welkom op zaterdag 14 december tussen 17u en 22u in het Dorp Destelbergen. Kiwanis Destelbergen zal u met open armen ontvangen.

Schrijf je in op het Facebookevenement