Close

Not a member yet? Register now and get started.

lock and key

Sign in to your account.

Account Login

Forgot your password?

Cathérine Moerkerke en Bart Van den Bossche presenteren Kiwanis boksgala

Cathérine Moerkerke en Bart Van den Bossche presenteren Kiwanis boksgala

‘Are you ready to rumble?’ Geen Kiwanis boksgala zonder presentator en dus zocht en vond Kiwanis Destelbergen er zelfs twee. Cathérine Moerkerke en Bart Van den Bossche zullen hun steentje bijdragen op 26 mei tijdens de tweede ‘boxing, dining and dance’ .

VTM-Nieuwsanker in de ring

Cathérine Moerkerke is nieuwsanker bij Het Nieuws op VTM en presenteert ook het nieuwsprogramma Telefacts. Ze is al jaren actief in de Gentse bokssport en zal samen met Freddy De Kerpel de kneepjes van het boksvak uitleggen aan de genodigden.

All-round presentatie

Bart Van den Bossche zal de algemene presentatie van het boksgala in goed banen leiden. Deze sympathieke zanger/presentator werd bekend als zanger met zijn Vlaamse hit ‘De heuveltjes van Erika’ en presenteerde later Videodinges op VTM. Vorig jaar werd hij verkozen tot Masterchef 2011 in het gelijknamige VTM-programma.

Eerder raakte bekend dat Royaltyverslaggever en voormalig Eurosport commentator Jan van den Berghe het boksgala van professionele commentaar zal voorzien.

Tickets en info

Wie het boksgala en de presentatie van deze twee BV’s live wil meemaken kan mailen naar info@kiwanisdestelbergen.be of zich inschrijven via de website op http://www.kiwanisdestelbergen.be/boksgala-inschrijven/.

 


Schrijf Commentaar