Dirk Frimout laat Kiwanis Destelbergen zweven

Onder grote belangstelling gaf Dirk Frimout een voordracht over zijn rijkgevulde carrière aan de leden en genodigden van serviceclub Kiwanis Destelbergen Reinaert.

Frimout, die in 1992 voor het eerst als reserve de ruimte in ging nadat één van de andere astronauten ziek uit viel, kroonde zichzelf tot eerste Belg ooit in de ruimte.

Na een interessante voorstelling over het leven voor, tijdens en na de ruimtevlucht van de eerste Belg in de ruimte, kregen de aanwezigen de kans om zelf allerlei vragen te stellen. Na afloop genoot het verzamelde gezelschap van een heerlijk diner.

Met het bezoek van de burggraaf richt Kiwanis Destelbergen Reinaert zijn pijlen nu volledig op het aankomende boksgala op zaterdag 26 mei in de Golden Gloves bokshal, aan de Gentse Wiedauwkaai.