Gouverneur Robert Caruso aan het woord

Kiwanis Destelbergen Reinaert kreeg het bezoek van gouverneur Robert Caruso. Hij wist ons te vertellen dat ons district Belux sterk is aangegroeid tot 4.100 leden. Binnenkort verwacht hij ons in Sicilië, Taormina, voor het Europees Congres en daarna in USA, Las Vegas voor de Wereldconventie.

Hij benadrukte het belang van het oprichten van nieuwe clubs en het aanwerven van nieuwe leden. Na het succes van het vorig Kiwanisproject (IDD : fundraising van meer dan 100 mio usd) gaan ze nu van start met een nieuw wereldproject,o.a. bestrijding van malaria.

Het volgende Wereldcongres gaat door in Zwitserland, Genève. Hij bracht folders mee van de 2 kandidaat-Gouverneurs voor volgend Kiwanisjaar, Joseph Ruwet en Jean-Paul Deschuyteneer.