Het ga je goed, Michel

Stichtend lid van Kiwanis Destelbergen en ere-politiecommissaris van Heusden, is woensdagmiddag in het Gentse AZ Maria Middelares op 85-jarige leeftijd overleden. Kiwanis Destelbergen wil Michel bedanken voor zijn verdienste bij onze serviceclub. Het ga je goed, Michel.

De bekende Heusdenaar had er een uitzonderlijk lange diensttijd opzitten als commissaris van zijn 27ste tot aan zijn oppensioenstelling in 1993 stond hij aan het hoofd van zijn zone.

Michel Vercruyssen Kiwanis Destelbergen

RIP, Michel

Burgemeester Marc De Pauw looft in een eerste reactie de volkse commissaris voor zijn jarenlange inzet, en stelt hem als een voorbeeld voor de manier waarop mensen in een goed functionerende dorpsgemeenschap met elkaar kunnen samenleven.

Maandagnamiddag werd Vercruyssen onwel bij het verlaten van restaurant ‘t Buikske Rond aan de Damvallei. De uitvaartplechtigheid van Michel Vercruyssen vindt plaats volgende week woensdag 17 april om 10.30 uur in de dorpskerk Heilig Kruis te Heusden.

Kiwanis Destelbergen wenst de familie en vrienden van Michel alvast veel sterkte toe in deze moeilijke tijden.

Bron: Het Nieuwsblad