Close

Not a member yet? Register now and get started.

lock and key

Sign in to your account.

Account Login

Forgot your password?

‘Ik wil het publiek spektakel bezorgen’

‘Ik wil het publiek spektakel bezorgen’

Op zaterdag 26 mei is het zover. Dan neemt de Gentse schepen voor Welzijn en Gezondheid, Guy Reynebeau, het in de ring op tegen Belgisch bokskampioen Jean-Pierre Junior Bauwens tijdens het Kiwanis boksgala. Reynebeau heeft er alvast een stevige training opzitten en kijkt positief vooruit naar het duel voor het goede doel.Ik wil het publiek toch wat spektakel bezorgen. En dan bedoel ik niet dat ik al na 30 seconden K.O. lig.”

Het lijkt wel David tegen Goliath, maar Guy Reynebeau blijft positief over zijn duel voor het goede doel tegen Jean Pierre Junior Bauwens. “Ik heb wel degelijk geoefend voor dit duel en wil het publiek toch meer dan één ronde geven”, verklaart een zelfzekere Reynebeau.

De Gentse schepen van Welzijn en Gezondheid trainde afgelopen weekend in de Golden Gloves bokshal aan de Wiedauwkaai in Gent, waar het boksgala plaats vindt.

Zo een workout wordt zwaar onderschat. Het wordt sowieso een zware kamp”, aldus de sp.a politicus. Bauwens en Reynebeau zullen 3 ronden boksen van anderhalve minuut.

Op de voorafgaande persconferentie was er nog een verassende uitdaging van Sasha Yengoyan aan het adres van Christophe Peeters. Maar rond de conditie van de Gentse schepen van Financiën, Facility Management, Sport en Haven is het opvallend stil. Het Kiwanis boksgala belooft alvast een voltreffer te worden, want ook Ismaïl Abdoul zal boksen voor het goede doel.

De opbrengst van het Kiwanis boksgala gaat dit jaar naar stichting solidariteit, een organisatie dat kansarme en mindervalide kinderen financieel ondersteunt om hen hun favoriete droom in sport- of cultuurbeleving te laten realiseren.

Tickets en alle informatie kan je vinden op www.kiwanisdestelbergen.be/boksgala of door te mailen naar info@kiwanisdestelbergen.be.

 


Schrijf Commentaar