Kerststand levert 2114 euro op voor Hailey en Kane

DESTELBERGEN – Tijdens de voorstelling van het jaarprogramma van Kiwanis Destelbergen Reinaert woensdagavond in het Marriott Hotel, werd een cheque van 2114 euro overhandigd aan David en Sara, de ouders van de slachtoffertjes van de woningbrand van eind oktober in Destelbergen. Het fraaie bedrag is het resultaat van de verkoop van cava en oesters tijdens de kerstmarkt van het voorbije weekeind.

Tijdens de Annual Activities Premiere 2012 vernamen we ook dat Kiwanis Destelbergen in het afgelopen jaar 25 000 euro schonk aan goede doelen en sociale projecten. In januari staat een nieuwjaarsconcert op het programma, in maart komt Dirk Frimout langs voor een voordracht, en volgend jaar komt er ook opnieuw een Boksgala. De Gentse Feesten-formule en de kerststand in december vervolledigen het jaarprogramma. Ook een concert met Make a Wish staat nog in de steigers.

Kiwanis Destelbergen Reinaert voert momenteel een vind-ik-leuk-actie op Facebook. Elke nieuwe fan op de Facebookpagina van Kiwanis Destelbergen Reinaert, levert één euro op voor Kinderrevalidatiecentrum UZ Gent. Je kan de pagina vinden via deze link.

Bron: Het Nieuwsblad Auteur: Geert Herman