Close

Not a member yet? Register now and get started.

lock and key

Sign in to your account.

Account Login

Forgot your password?

Kiwanis Destelbergen Reinaert organiseert eerste boksgala in Gentse Golden Gloves

Kiwanis Destelbergen Reinaert organiseert eerste boksgala in Gentse Golden Gloves

Het boksgala is meteen het eerste officiële treffen na de verhuizing van Golden Gloves van de Gasmeterlaan naar de site van de voormalige spinnerij Galveston op de Wiedauwkaai.

‘Ik was toevallig op enkele trainingen van Golden Gloves, en ik was echt onder de  indruk van de fantastische discipline en de work-out die ik er aantrof. Zo ontstond het idee om die sport die ondanks de belangstelling van de jongste maanden toch nog altijd een beetje een negatief imago heeft, uit dat hoekje te halen. Boksen wordt meestal geassocieerd met lagere sociale klassen, en daarom wou ik ook eens een nieuw en een ander publiek aanboren voor zo’n avond.Voor ons is het ook een originele manier om aan fundraising te doen.’

Freddy De Kerpel

Wie naar het boksgala met vijf amateurkampen en twee profkampen afzakt, krijgt zaterdag in elk geval waar voor zijn geld. ‘Ik ging al een paar keer kijken, en eerlijk: wanneer ik een uitslag hoor in de zin van 58 punten tegen 56 punten, dan heb ik geen flauw idee hoe ze daaraan komen’, zegt de Kiwanis-woordvoerder. ‘Daarom hebben we Freddy De Kerpel uitgenodigd, die als peter van ons evenement vooraf graag tekst en uitleg zal geven bij de reglementen.  Ook Claude Van den Heede, de manager van Jean-Pierre Junior Bauwens, heeft al toegezegd. Tussendoor zal Kurt Burgelman voor muzikale intermezzi zorgen, en Lingerie Fragile uit Destelbergen zal zorgen voor de aankleding van de pittige meisjes met de rondebordjes. Maar wees gerust, we gaan het netjes houden’, lacht Verheyden.
Voor de VIP-formules -met een diner rond de ring -hebben zich al een vijftigtal mensen aangemeld. Daarnaast mag Kiwanis ook nog op 150 andere geïnteresseerden rekenen tot nu toe. Er zijn nog een kleine honderd kaarten te koop, aan 35 euro. Daarvoor krijgt u behalve boksspektakel ook een aperitief en hapjes. Achteraf is er een dj-set om de avond stijlvol af te ronden.

Aan de kassa zullen die avond geen kaarten meer aangeboden worden, klinkt het bij de organisatoren van Kiwanis Destelbergen Reinaert. 
Mailen voor info en reservering kan via info@kiwanisdestelbergen.be
Lees het originele artikel op: http://www.nieuwsblad.be/article/detail.aspx?articleid=BLGHE_20111011_001

 


Schrijf Commentaar