Kiwanis Destelbergen Reinaert schenkt 5.500 euro aan UZ Gent

DESTELBERGEN – Kiwanis Destelbergen Reinaert organiseerde vorige zondag voor de tiende keer een concert in de aula van de Universiteit Gent. Na afloop schonk de vereniging een cheque van 5.500 euro aan het kinderrevalidatiecentrum van het Universitair Ziekenhuis.

Het waren ‘The Jullians, New Orleans Jazz Friends, die luchtige jazzmuziek brachten waarvan de 250 genodigden konden genieten.

Kiwanis Destelbergen Reinaert engageert zich al van 1983 om in en rond Destelbergen via acties van zijn sociale commisie te helpen waar het mogelijk is. Zij steunen ondermeer Huize Steevliet Melle, MPI Vurstjen Evergem, OBC De Waai Eekloo, Special Olympics, Luein , Muziekinstrumenten voor mensen met een motorische beperking en de Drugpreventie politiezone Regio Rhode & Schelde.

Kiwanis schonk zondag ook een cheque van 5.500 euro aan het kinderrevalidatiecentrum van het Universitair Ziekenhuis. Voorts verkondigde de organisatie dat zij haar budget voor sociale acties in 2011 heeft opgetrokken naar 25.000 euro.

Lees het originele artikel op: http://www.nieuwsblad.be/article/detail.aspx?articleid=BLABR_20110126_001