Close

Not a member yet? Register now and get started.

lock and key

Sign in to your account.

Account Login

Forgot your password?

Kiwanis Destelbergen stelt voor: ‘De Nieuwe Politie’ een lezing door Steven De Smet

Kiwanis Destelbergen stelt voor: ‘De Nieuwe Politie’ een lezing door Steven De Smet

Via Twitter over hashtags, naar likes op Facebook en inchecken op Foursquare. Termen waar niemand tegenwoordig nog van opkijkt. Digitaal is het nieuwe normaal. Steven De Smet, projectleider sociale media en hoofdcommissaris van de Gentse politie, schreef er zelfs een boek over: ‘De Nieuwe Politie’. 

Virtuele gemeenschap

De digitalisering en de opkomst van sociale media veranderen onze samenleving en ons veiligheidsgevoel. Houdt de politie rekening met de huidige tendensen? Deelt ze haar informatie? Hoe gaat de politie om met de digital natives? Hoe kunnen we de politiezorg uitbreiden zodat de reële en de virtuele gemeenschap één worden?

Vlot en efficiënt

Allemaal vragen waar Steven De Smet jullie op 21 maart 2013 in het Gentse Marriott Hotel een antwoord op komt geven. In een uitgebreide lezing geeft hij zijn visie over hoe de samenwerking tussen politie en burger vlotter en effectiever kan verlopen.

Interesse?

Geïnteresseerd om in een prachtig decor meer te weten te komen hoe de offline en online wereld steeds vaker met elkaar verweven wordt? Aarzel dan niet en schrijf je nu in voor de lezing van @DeFlik. Die avond is er de mogelijkheid om het boek ‘De Nieuwe Politie’ aan te schaffen aan een voordeelprijs van 20 euro! Tevens kan het boek gesigneerd worden door de auteur.

Haute cuisine

De leerrijke avond start om 20u00 in het Gentse Marriott Hotel op de Korenlei met een kleine receptie. De aanwezigen zullen ook culinair in de watten gelegd worden door de executive chef van het hotel Matthias Van Acker.

Aperitief

Cava met amuses

Voorgerecht

Tartaar van langoustines, rode biet, framboos, groene shiso en vanilleolie

Diner

Gebakken Lamscarré, bouchonaardappel, lamsnek, geitenkaas en asperges

 Nagerecht

Bittere chocolade, limoen en coco’s

Koffie & versnaperingen

Tijdens het eten zijn er aangepaste wijnen voorzien

Wanneer?

Donderdag 21 maart 2013

Tijdstip?

20u00

Place to be?

Marriott Hotel Ghent

Korenlei 10

9000 Gent

Parkeren kan onder het hotel

Schrijf je nu in!

Geïnteresseerd? Schrijf je dan nu in voor de lezing van Steven De Smet en geniet tevens van het heerlijke driegangendiner voor de totaalprijs van 55 euro per persoon, inclusief dranken tijdens het eten. Inschrijven kan nog tot 19 maart!

 


Schrijf Commentaar