Kiwanis Updates

Beste leden,

Kiwanis Destelbergen Reinaert heeft vanaf heden een vernieuwde website. De oude voldeed niet langer aan de voorwaarden van de hedendaagse internetgebruiker, waardoor wij ons hebben aangepast. Dit betekent heel wat voordelen voor onze organisatie. Zo zal de website veel hoger scoren in zoekmachine Google door zijn sterke SEO-structuur, werken we met een gebruiksvriendelijker berichtensysteem én verbinden we onszelf nog meer met sociale media zoals Facebook en Twitter. Zelfs de zoekfunctie, die voorheen niet aan alle zoekopdrachten voldeed, heeft een tweede adem gevonden. Zo vindt iedereen nog beter zijn weg op onze website.

Door de vernieuwing is het tijdelijk onmogelijk om ledengegevens op te vragen. Maar vanaf 5 januari 2012 zal ook deze functie operationeel zijn en nog gebruiksvriendelijker. Al deze vernieuwingen zorgen ervoor dat Kiwanis Destelbergen Reinaert online sterker staat dan ooit. Er zijn nu meer uitbreidingsmogelijkheden en zelfs de lay-out oogt strakker. Kortom, de toekomst lacht ons toe!