Kiwanis viert Valentijn in Hotel Falligan

Dat Kiwanis Destelbergen zijn leden verwend, is al lang geen geheim meer. Met Valentijn mocht het zelfs nog eens ietsje meer zijn met de Ladies Night in het prestigieuze Hotel Falligan op de Gentse Kouter. Een historisch pand dat over de hele wereld met de nodige égards wordt behandeld.

Hotel Falligan is het opvallende gele hôtel de maître op de Kouter en dateert uit 1755. Het wordt beheerd door de Club des Nobles, een letterkundige kring die vergadert in zijn prachtige salons. De interieurs van het gebouw behoren tot de meest kunstzinnige van de stad.

Meesterwerk

Met de okergele kleur werd de creatie van “een huis als een gouden juweel” beoogd en wordt het beschouwd als het meesterwerk van het Gentse rococo.

Nicole Kidman

Begin december van vorig jaar deed het hotel de maître nog dienst als filmset van ‘Grace of Kelly’, de verfilming van het leven van Grace Kelly met de Australische Nicole Kidman in de hoofdrol.

Valentijn

Speciaal voor de Ladies Night nam Kiwanis voor een avondje zijn intrek in het prachtige historische pand en werden ze zowel gastronomisch als muzikaal verwend.