Close

Not a member yet? Register now and get started.

lock and key

Sign in to your account.

Account Login

Forgot your password?

Litho actie voor het Mastaba project

Litho actie voor het Mastaba project

Koop een gesigneerde litho van Christo en steun het goede doel

Het Mastaba-project

De bulgaarse landschapskunstenaar en inpakker Christo ziet het graag groot. Voor zijn nieuwe Mastaba-project ziet hij het zelf gigantisch groot. Hij wil de grootste piramide ter wereld bouwen. Om een constructie te maken van 150 meter hoog, 3 meter hoger dan de Piramide van Cheops, heeft Christo een budget van 260 miljoen euro nodig. De afgeknotte piramide bestaat uit meer dan 410.000 geel-oranje olievaten. Een project van ongekende dat neergezet zal worden nabij Abu Dhabi in de Verenigde Arabische Emiraten.

Unieke opportuniteit

Om dit project te steunen biedt Guy Pieters Gallery Knokke drie verschillende litho’s aan van het geplande Mastaba-project. Dankzij Guy Pieters Gallery heeft Kiwanis Destelbergen nu de eer om deze drie voorontwerpen aan een speciale prijs te verkopen, met een luxe-uitgave van het boek van Christo’s project erbij. Haal een stukje van het grootste en eerste permanente kunstwerk van deze fascinerende artiest in huis en steun meteen ook het goede doel met uw aankoop.

Het mastaba boek

Het boek “The Mastaba”

Een lithografie is een unieke editie in steendruk, waar slechts een beperkt aantal exemplaren van gemaakt zijn. Christo heeft voor het Mastaba-project enkele van zijn litho’s ter beschikking gesteld. Het gaat om voorontwerpen en schetsen van zijn piramide. De litho’s zijn een unieke, door hemzelf gesigneerde uitgave die Christo in samenwerking met de Knokse Guy Pieters Gallery verkoopt.

Haal een stukje Mastaba in huis

Ter gelegenheid van dit project biedt Kiwanis Destelbergen u een unieke buitenkans. Dankzij Guy Pieters Gallery kunt u bij ons de litho’s aan 300 euro per stuk bestellen in plaats van de normale prijs van 800 per stuk. De drie verschillende litho’s kunnen ook ingekaderd geleverd worden aan 450 euro per stuk. Bij aankoop van twee litho’s krijgt u er bovendien het softcover boek ‘The Mastaba’ gratis bij. Als u de drie drie litho’s koopt krijgt u het boek in hardcover. Deze fotoboeken geven een gedetailleerd overzicht van Christo’s ambitieuze werk en zijn ook apart te koop. De opbrengst van deze werken schenkt Kiwanis Destelbergen aan haar goede doelen.

Litho 1

Litho 1

Litho 2

Litho 2

 

Litho 3

Litho 3

*Deze actie is afgelopen, bedankt aan al diegenen die onze sociale doelen ondersteund hebben.

 


Schrijf Commentaar