Luc Swinnen tevreden over nieuwjaarsconcert: ‘Schitterend initiatief’

Kiwanis Destelbergen Reinaert kan terugblikken op een geslaagd nieuwjaarsconcert. Onder grote belangstelling schonk de organisatie 3000 euro aan kinderrevalidatiecentrum UZ Gent. Onder de gasten was ook Luc Swinnen, Luitenant Gouverneur van Kiwanis, aanwezig.

Het ‘trio musicalia’, met sopraan Manuela Van Geenhoven, pianist Rik Pelckmans en ‘The voice van Vlaanderen’-kandidaten Kris Struyven en Harry Hendrickx, gaven het beste van zichzelf tijdens een ‘klassiek ludiek’ optreden.

Luitenant Gouverneur van Kiwanis, Luc Swinnen, was een van de aanwezigen. Hij was zeer te spreken over het nieuwjaarsconcert. “Het was een speciaal, maar prachtig optreden”, aldus Swinnen.

Swinnen was ook heel enthousiast over de opbrengst van het nieuwjaarsconcert en de Facebookactie, waarbij elke vind-ik-leuk één euro opbracht. “Het is een heel mooi bedrag met een schitterend en origineel initiatief.”

“Het is vooral knap om te zien hoe deze kleine club het voor mekaar krijgt om 3000 euro te verzamelen in een tijd waarin veel sociale onzekerheid is. Kiwanis Destelbergen Reinaert neemt zo een deel van de sociale dienstverlening op zich.”

Als Luitenant Gouverneur van Kiwanis is het zijn taak om de werking van de clubs in Oost-Vlaanderen te controleren. Vandaag is het de beurt aan Kiwanis Destelbergen Reinaert. “Het klopt dat ik vanavond aanwezig ben tijdens de vergadering van Kiwanis Destelbergen Reinaert.”

“Mijn functie is niet ceremonieel, het is mijn taak om te controleren of alles verloopt volgens de normen van Kiwanis. Zoniet kan ik zelfs sancties opleggen. Maar Kiwanis Destelbergen Reinaert hoeft niets te vrezen, ze zijn heel goed bezig”, besluit de Luitenant Gouverneur.

Bekijk hier naar een kort sfeerverslag van het nieuwjaarsconcert: