Nieuwjaars- concert voor Koester

GENT/DESTELBERGEN – Kiwanis Destelbergen organiseert nu zondag een nieuwjaarsconcert in de Aula van de universiteit. Het strijkkwartet Amanti brengt er licht klassieke muziek; daarna is er een walking dinner. De opbrengst van het concert gaat naar Koester van het Kinderkankerfonds van UZ Gent. Koester zorgt ervoor dat palliatieve patiëntjes hun laatste weken thuis kunnen doorbrengen in plaats van in het ziekenhuis.

‘Dit is een project dat ons nauw aan het hart ligt’, zegt Benny Fevery, voorzitter van Kiwanis Destelbergen. ‘De kinderen worden thuis verzorgd, in hun vertrouwde omgeving, omringd door ouders en broertjes en zusjes. We hopen met de opbrengst van het concert 5.000 euro te kunnen schenken aan Koester.’

Wie Koester wil steunen, kan nog kaarten krijgen bij patissier Fevery in de Brabantdam. Een kaart kost 25 euro. (gjdv)

Lees het originele artikel op: http://www.nieuwsblad.be/article/detail.aspx?articleid=U11N0FR1