Onze club

Serviceclub Kiwanis Destelbergen Reinaert helpt en ondersteunt kinderen uit de buurt sinds 1982.

Via fundraising events zamelt de organisatie jaarlijks geld in om sociale projecten en goede doelen te ondersteunen.

Maar Kiwanis Destelbergen Reinaert helpt niet enkel financieel. Het verwezenlijkte ook enkele kleinere projecten door zelf de handen uit de mouwen te steken.

Ondersteuning

De voorbije jaren ondersteunde Kiwanis Destelbergen Reinaert kindertehuizen, scholen, opvangcentra en slachtoffers van rampen. De volgende jaren zullen de leden zich blijven inzetten voor goede doelen.

Organiseren

Dit deed het dankzij jaarlijkse fundraising events zoals een asperge-avond, twee-jaarlijks Festivaria, de kerststand op de kerstmarkt van Destelbergen, het nieuwjaarsconcert en vele andere activiteiten.

Leden

De club is ook een ontmoetingspunt voor leden. Iedere eerste en derde donderdag van de maand, verzamelen de leden in clublokaal de Renard. Het is een kans om de lopende zaken te organiseren, verhalen te delen en nieuwe contacten te leggen.