Openluchtmusical Festivaria ‘Kiss me, Kate’

Een prachtige avond in augustus op de tribune van Festivaria: Genieten van een openluchtmuscial aan het wondermooie Donkmeer ten voordele van de sociale doelen van Kiwanis

Kiwanis Destelbergen Reinaert oogstte heel veel succes met de voorstelling van ‘Kiss me Kate’ georganiseerd door Festivaria op het Donkmeer te Overmere. Donderdagavond 17 augustus 2017, 21 uur, op de tribune 2300 personen waarvan 520 vrienden van Kiwanis, schemeravond, lichten aan, de voorstelling begint.

Kiss me, Kate

Het publiek wordt meegenomen naar het musicaltheater in Baltimore en maakt kennis met het liefdesverhaal van Fred en Lilli, iets tussen ‘Shakespeare in love’ en ‘Sex and the City’. Zij waren ooit gelukkig getrouwd, maar nu minder gelukkig gescheiden.

Het koppel speelt de hoofdrol in ‘De getemde feeks’, een operette naar het bekende toneelstuk van Shakespeare. Al snel vallen ze uit hun rol en slingeren ze op scène subtiel verwijten naar elkaars hoofd. Het verhaal wordt nog gekruid door een gokverslaafde medeacteur Bill en z’n lieftallige Lois Lane alsook twee gure maffia figuren die regelmatig met hilarische tussenkomsten mede het spektakel verzorgen.

Een ongelooflijk mooi decor, met bewegende elementen, een uitgekiende verlichting en effecten, de meer dan 120 acteurs en figuranten, scenewisselingen die vlekkeloos verlopen en meeslepende muziek zijn bijkomende hoogstandjes.

Een Vlaamse topcast

‘Kiss me, Kate’ is een hilarische Broadway klassieker die meer dan 2000 voorstellingen lang te zien was in New York en Londen. Nu voor het eerst in Vlaanderen met een topcast aan het wondermooie Donkmeer. In de hoofdrollen o.a. Jan Schepens, Goele De Raedt, Line Ellegiers, Michiel De Meyer en Nordin De Moor. De pret en humor is met James Cooke en Bert Verbeke als bandietenduo verzekerd.

Speciale dank aan Festivaria

Dankzij het genereuse engagement van Festivaria is het voor Kiwanis Destelbergen mogelijk om elke 2 jaar meer dan 500 mensen uit te nodigen voor de avant-premiére met een aansluitende receptie. De club dankt ook alle aanwezigen en hun leden voor de inzet en kijkt er al naar uit om in 2019 opnieuw op de tribune te kunnen plaats nemen.