Close

Not a member yet? Register now and get started.

lock and key

Sign in to your account.

Account Login

Forgot your password?

Stand van Kiwanis Destelbergen was grote publiekstrekker op kersthappening

Stand van Kiwanis Destelbergen was grote publiekstrekker op kersthappening

Op zaterdag 14 december vond de zesde editie van de kersthappening plaats in Destelbergen Dorp. Zoals gewoonlijk kon je langsgaan bij de traditionele kerstkramen en was er eten en drinken in overvloed. Maar dé grote publiekstrekker was toch wel de stand van Kiwanis Destelbergen Reinaert.

De vele bezoekers kwamen zich warmen in de grote tent en zich te goed doen aan de lekkere cava en oesters. Bovendien bracht de Heusdense finaliste Miss België Axendra Van den Hende een bezoekje aan de stand. Ze hielp een handje mee en maakte menig man gelukkig door samen op de foto te staan.

De muziek werd verzorgd door DJ Molotov en zonechef van de regio Rhode & Schelde Yves Asselman. Ambiance was verzekerd! Kiwanis Destelbergen wil hen van harte bedanken voor hun muzikale bijdrage. De aanwezigen hebben er enorm van genoten.

De opbrengst ging dit jaar naar drugpeventie Rhode & Schelde. Daarom is Kiwanis enorm blij met de talrijke opkomst en de vele steun.

Ook een welgemeende dankjewel aan alle vrijwilligers die zich de hele avond enthousiast hebben ingezet voor het goede doel.

Sfeerbeelden van deze avond vind je hier.

 

 


Schrijf Commentaar