Kandidaten The Voice van Vlaanderen komen naar Kiwanis Destelbergen Reinaert nieuwjaarsconcert

Op zondag 29 januari kan het nieuwe jaar echt beginnen. Want dan organiseert Kiwanis Destelbergen Reinaert zijn jaarlijkse nieuwjaarsconcert in Aula Gent, Voldersstraat 9 van 11u00 tot 14u30.  Op het programma staat het ‘trio musicalia’ met sopraan Manuela Van Geenhoven, pianist Rik Pelckmans, tenor Kris Struyven en special guest Harry Hendrickx.

Uniek spektakel

Doen enkele namen bij u al een belletje rinkelen? Dan zit u juist! Want Kris en Harry schitteren de laatste weken in de het nieuwe succesprogramma ‘The Voice van Vlaanderen.’ Daarin slaagden ze niet enkel voor de blind auditions, ze stootten ook door naar de tweede ronde. Daar mogen ze alles uit de kast halen tijdens de live-shows.

Klassiek ludiek

Maar eerst tonen ze hun talenten op het nieuwjaarsconcert. Het ‘trio musicalia’ brengt dankzij hun verfrissende aanpak de mooiste opera- en operetteparels op een ludieke manier. Zo kan iedereen genieten van een sfeervol optreden, zelfs als je niet eens van klassieke muziek houdt!

Verwenmiddag

Gooi daar nog een receptie met heerlijke cava en een walking dinner van streekproducten bovenop, en u krijgt een schitterende middag die uw jaar pas écht doet beginnen.

Nu bestellen

Bovendien steunt elke aanwezige onze sociale projecten. De opbrengst van het nieuwjaarsconcert gaat naar kinderrevalidatiecentrum UZ Gent. Het bedrag wordt uitgereikt voor aanvang van het concert.

Wilt u niet ontbreken op dit unieke evenement? Bel dan naar 0476/ 53.18.44 of mail naar info@kiwanisdestelbergen.be en bestel uw tickets voor slechts 25 euro per persoon!

1 vind-ik-leuk =  1 euro

U kan het kinderrevalidatiecentrum ook steunen door onze Facebook pagina www.facebook.com/kiwanisdestelbergen leuk te vinden. Per vind-ik-leuk schenkt Kiwanis Destelbergen Reinaert 1 euro aan het revalidatiecentrum.