Trio Dame Blanche op nieuwjaarsconcert Kiwanis Reinaert Destelbergen

DESTELBERGEN – Geen verfrissende ijscoupe met warme chocolade, maar wel een klassiek ensemble dat op een ludieke manier de mooiste opera- en operetteparels ten gehore brengt en voor iedereen licht verteerbaar maakt, dat is de Dame Blanche die Kiwanis Destelbergen Reinaert dit jaar op het programma heeft staan als nieuwjaarsconcert.

Sopraan Manuela van Geenhoven, tenor Ingmar Ruttens en pianist Dirk Baert maken er een onderhoudende avond van op zondag 29 januair in de Aula Gent, in de Voldersstraat 9. De opbrengst gaat naar het Kinderrevaldidatiecentrum UZ Gent. Na de muzikale voorstelling is er een receptie en een walking dinner met streekproducten. Inschrijven kan voor 25 euro op 0476 53 18 44. De opbrengst wordt overhandigd voor  het begin van het concert. De Facebookpagina van Kiwanis Destelbergen Reinaert liken kan ook nog, dat levert telkens een extra euro op voor hetzelfde goede doel. Bijna 800 mensen hebben dat ondertussen gedaan, vernemen we via dezelfde FB-pagina.

Auteur: Geert Herman     Bron: HetNieuwsblad.be