Close

Not a member yet? Register now and get started.

lock and key

Sign in to your account.

Account Login

Forgot your password?

Warm Gents kerstfeest

Warm Gents kerstfeest

Op 24 december 2015 organiseerden CAW Oost-Vlaanderen/Regio Gent-Eeklo, hotel NH Gent Belfort en OCMW Gent een groot kerstfeest voor 100 Gentse kansarme kinderen en hun familie.
Meer dan 100 kinderen tussen 5 en 12 jaar werden tussen 14 en 17 uur verwend in het NH Gent Belfort hotel aan de Hoogpoort. Het hotel stelde zijn feestzaal gratis ter beschikking en de kinderen konden er genieten van o.m. pannenkoeken, kinderdisco, animatie en grime. De kerstperiode werd alvast feestelijk ingezet. De apotheose van de namiddag was uiteraard de komst van de Kerstman. Mede dankzij de steun van Kiwanis Destelbergen Reinaert bracht hij voor alle kinderen cadeautjes mee.
Het kerstfeest werd dit jaar voor de zesde maal georganiseerd. Wat startte onder impuls van gemeenteraadslid Guy Reynebeau, is stilaan een traditie tijdens de kerstperiode dankzij de inzet van vele organisaties en individuen.
De organisatie dankt dan ook deze weldoeners:
CAW, hotel NH Gent Belfort, Farys, Ethias, Arcelor Mittal, Kiwanis Destelbergen Reinaert, Herbatheek, Confiserie Geldhof, Rederij de Gentenaer, Boekhandel Limerick, deelnemers aan Gentse Winterfeesten, Leefschool De Oogappel, Stad Gent, OCMW Gent en tal van vrijwilligers.

 

 


Schrijf Commentaar