Kiwanis Destelbergen Reinaert

Kiwanis Destelbergen Reinaert is een vereniging van dynamische, ondernemende vrienden die engagement en onderlinge vriendschap hoog in het vaandel dragen.

Aan de hand van diverse initiatieven geeft onze club een duwtje in de rug aan organisaties en projecten die daar nood aan hebben. Zo trachten we samen zin te geven aan onze internationale slogan:
Serving the children of the World”.

Kiwanis Stoverij

Gentse stoverij helpt Gentse jongeren!
Bestel onze heerlijke stoverij online ten voordele van Steevliet!
Van 15/04 tot 30/04.

Privacy voorkeuren